lycklig, va e det?

Hej som ni ser på rubriken så är livet inge roligt just nu!!

Vi flyttade ju till nytt ställe nu under veckan och vi var så nöjda å alla vi trivs underbart här!! Men mitt i lyckan så plinga det på dörren idag å han vi hyr av stod i dörren med gråten i halsen å berättade att han hade fått ett brev om att han inte får hyra ut denna lägenhet. Han hade fått ett ja på telefon så just därför vi sa upp våran lägenhet å vi skrev kontrakt här å fick nycklarna, men nu tydligen måste vi flytta igen :( Om inte det går igenom med överklagan!! Hoppas verkligen att vi får bo kvar!! vi har ju bytt dagisplats å allt!! Ozzy vet tom att det är här han hör hemma! släppte ut han idag för första gången å efter några timmar kom han hem igen!! Vi vill verkligen inte flytta! det är perfekt här!!! :(
Vad ska man göra då för att få denna styrelsen att ändra sej så att vi får bo här och hyra av honom?! namninsamling ifrån dom andra boende här?
tycker vi har fått flytat nog! 10 ggr har jag flyttat under mitt å andreas 3 åriga förhållande (snart 4) har varit med om nått liknande en gång innan men då hyrde vi ett hus som dom plötsligt ville sälja efter 4 månader :/ vågar snart inte hyra nått alls känns det som!!
Nu vänta vi ju tom med att säga upp våran andra lägenhet tills han skulle få ett ja från styrelsen å det fick han på telefon!! Jag fattar inte!!! :(

En positiv sak mitt i det jobbiga var iaf att jag ska på ett vidaresamtal på nöjesbutiken till måndan :D ÄNTLIGEN!

Nu ska ja gå å äta mej fetare på chips framför en film för nu är ja så jävla piss-off på allt!!


Skriv gärna tips på hur vi ska kunna få dom att tänka om?!

Solallergi!

sånna dagar som det är idag önskar jag att mitt liv var lite annorlunda!! Jag saknar att kunna gå ut i solen å bara vara å sola å bada å leka på stranden! Vill kunna gå ut å gå med Evelina å bara njuta.
Men det går ju inte :(
Min hud klarar inte av denna extrema sol!

Får väl vänta tills ikväll då solen e lite mildare å smörja in hela mej med solskyddsfaktor. Kan ju inte sitta inne en HEEEEL dag då äntligen sommarn e här!

Hoppas verkligen att det snart kommer nått botemedel så man kan börja njuta av sommarn igen <3

Evelina sover middag nu å ja sitter inne vid datorn å glor efter tips mot ljuskänslighet.. funderar på att pröva med betakaroten igen å E-vitamin :P kan ju iaf hoppas satt det blir bättre :)

Var å lämnade in cv på nöjesbutiken förut å det jobbet VILL JAG HAA! så det så!

Någon som har nått tips mot solallergi eller nått liknande så berätta gärna för mej :)

FÖR ATT JAG ÄLSKAR VERKLIGEN SOLEN Å SOMMAREN!
hej hej

Lycklig!

Hej hej..

inte skrivit här på ett tag nu men det är bara för att sist jag skrev så blev det fel på sidan när jag skulle publicera å allt jag hade skrivit försvann... å det var mycket jag hade skrivit då så därför tröttnade ja där ett tag :P
försöker idag nu å ser om det funkar.. ska självklart kopiera allt innan jag trycker på publicera ;)
(tur att jag hade kopierat för min andra blogg e dret så har nu gått tillbaka till min gamla :P

Idag är min lyckodag tror jag :)

En som skickade en länk till mej igår kväll om ett radhus som skulle hyras ut å jag skrev först ett mail för ja vågade inte ringa men sen tog jag modet till mej å ringde ändå å vi var å kollade på det imorse å vi bestämde oss för att vi ville ha det :) så vi fick det.. vi måste bara bli godkända av bostadsbla bla nånting :P men tror inte att det är nåra problem :) så 1 september flyttar vi in på karlsborgsvägen i ett radhus 5 r.o.k på 120 kvadrat med 2 toaletter och 2 duschar och egen liten trädgård :) för bara 6100 i månaden!! typ 500 mer än vi betalar nu :P inga fel!

Det andra positiva idag är ju att vi får bort våran lägenhet här lika smidigt! vi har ju egentligen 3 månaders uppsägning men en kompis som gick ner å prata med dom på Arvika bostad å hon fick ta över denna om hon ville eftersom hon hade så många poäng :D å dom var här  å kolla på lägenheten å dom ville ha den :D
Kan ju inte bli bättre !!! :D  

JAG ÄR SÅ LYCKLIG!

Fast en grej med flytten e ju otroligt tråkigt å det är ju att vi inte får bo bredvid våra grannar mer :( Men vi ska att se till att träffas ofta ändå :D så Evelina å Tindra får leka :) <3

Evelina kan gå om hon vill, men känner sej tryggast när hon kryper eller håller i :P
lite seg hon men vi har inge bråttom å vi får ha tålamod med tanke på hennes små gullefötter <3

Imöra blir det ner på stan å göra lite ärenden, ska in å se om vi kan ställa oss i kö på annat dagis som blir närmre där vi kommer bo.
sen en tur på bolaget å sen en sväng till böjda spön å köpa en liten sak å sen på kvällen ska ja å andreas ut å fiska :) gött! på lördag blir det uit om det inte är spöregn ute för då stannar vi nog hemma :P hehe!

nej nu orkar ja inte skriva mer!!
börjar bli smått trött känner jag!

Najti najti!

RSS 2.0