hela helgen omplanerad...

God morgon alla vänner!!

Inatt var det en jobbig natt.. Kom in en frusen liten tjej som ville sova med mamma som frös som bara den å hade snor i näsan så hon inte kunde andas ordentligt.. åh va jobbigt hon tyckte det var, gnydde å huttrade..
hon har feber nu mä men lite piggare.. men hoppas att det går över snabbt..

Var meningen att vi skulle ha kräftkväll mä sandra, otto å theodor imöra, men det var ju bara att avboka så inte lille Theodor blir smittad av dessa höst å dagis baciller..
Så det får nog bli en mysig familje filmkväll ist <3

Uh för ett krångel jag haft med Jotex nu på möran...
Beställde sängkläder igårkväll å när jag fick bekräftelsen så stod det att min adress var i TORSBY?! och det gick ju absolut inte att ändra beställningen å imorse fick ja mej om att det var skickat.. åååååh!!! det gick ju självklart inte att ringa dit så fick ju krångla å skriva mä nån på chatt som inte fatta nått.. var tydligen tvungen att beställa om det ja beställt så att ja skulle få det till arvika.. fatta inte riktigt förklaringen till varför det stod att min andress var i torsby men.. äh skit samma jag orka inte bry mej.. nu ska vi bara se så jag får mina pengar tillbaka så ja kan beställa på nytt!!!

Jag är jämt bara lagomt nervös inför v.36-37 då jag ska till säffle å försöka få mej ett körkort!! ååh va det hade underlättat min vardag med ett körkort.. men hemskt att åka borta å va ifrån mina kära här hemma
Nu ska jag försöka få igång en maskin tvätt å sen bara mysa mä min lilla sjukling
Ha en trevlig helg gött fölk :D

RSS 2.0