jul i vårt hus

Hej hopp!!

Just nu så sover min underbara skatt sin tupplur, så ja passar på att skriva lite här :)

jaa ni, här om dagen försökte ja med att lägga lillan i sin säng så att hon skulle kunna sova där i fortsättningen så pappa andreas blir välkommen in i sovrummet igen. men det var inte så lätt.. Tanten på Bvc sa när ja fråga hur man går till väga å hennes svar var att låt henne ligga å gråta hon somnar tillslut..
Ah jo visst tjenare!!
Det gick ju absolut inte hon blev helt hysterisk å det var jätte vårt att få henne lugn å inte gråta.. så fort hon tittade på sin säng så börja hon gråta å så fort ja la henne ner överhuvudtaget så gråt hon, det där knepet funkade verkligen inte på mitt barn..
Men nu har ja prövat en ny egen metod så att hon först ska bli van sin egen säng.
söver henne i min säng å lyfter över henne till hennes så hon får vakna där å se att det inte alls e farligt att ligga i sin säng å att mamma kommer direkt hon vill att ja kommer..
men vi prövar än så länge bara på dagtid får se när ja prövar nattetid..

Välling fick hon också första gången i förrgår å det gick ner.. igår sluka hon 200ml rakt upp å ner innan natta..
men ändå vaknar hon jätte tidigt för att vilja äta men somnar om för det mesta efter det.. :P som tur e!

Igår kollade vi på årets första avsnitt av julkalender. tyckte faktist att den verkade lovande å bra i år!! å det var faktist snö å kallt redan i första avsnittet iår.. inte illa ;)

Evelina har också fått försöka äta lasange som är på burk å det var jätte äckligt i förrgår å igår var det sådär så idag hoppas ja att det går ner :P tredje ggn gillt ;)

Ikväll blir det iväg till challa för vi måste köpa julklappar till dom vi har kvar, fick bli lite ändringar eftersom ja inte kunde göra några förstorningar på dom korten som vi tog hos fotograf vid dopet :/ störande men men.. kanske får försöka att ta egna kort å förstora ist..

tog iaf lite julkort på evelina med digitalkameran, men det var inte det lättaste :P haha.. 2 bilder blev ja ganska nöjd med iaf..





Ja ja det får vara bra... nu ska ja titta på andra saker,, see ya!

Kommentarer
Postat av: Anna

Den översta bilden va ju SUPERBRA Malin!

Såg ju ut som ett kort från fotografen det ju.

2011-12-02 @ 13:17:40
URL: http://www.annaseden.com
Postat av: sweetie86

Skit i den där "5-min" metoden. Barnen lär sig så småningom att sova i egen säng ändå. Förstår inte hur någon från bvc kan rekommendera en sån sak. Tycker erat eget sätt låter mycket bättre.

2011-12-02 @ 14:58:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0